Милан и Леонардо поглеждат към Бразилия

Милан и Леонардо поглеждат към Бразилия
В Милан няма почивен ден за Леонардо и Паоло Малдини. Двете клубни легенди правят всичко по силите си да окомплектоват отбора на Дженаро Гатузо и вече са харесали футболисти, които да бъдат привлечени през зимния трансферен прозорец. Не са изключени и новини, свързани с изходящи трансфери.
Спряган за сигурен напускащ е италианският полузащитник Рикардо Монтоливо, а докато не затвори трансферният прозорец в Германия и Испания, „росонерите“ могат единствено да се надяват. Очаквано, спортният директор Леонардо е насочил вниманието си към Бразилия, откъдето да бъдат привлечени нови футболисти. Лео е харесал бразилския защитник Родриго Кайо, който в момента играе за Сао Паоло. Преди време интерес към бранителя имаше от страна на Атлетико Мадрид, но тогава Кайо отказа да направи сериозната крачка да заиграе в Европа. Другото интересно име е това на Лука Пакуета. 20-годишният полузащитник на Фламенго е записал 23 срещи през последната кампания, в които е реализирал 5 попадения и е добавил 4 асистенции.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти