ЦСКА (М) отново ще си има японец

ЦСКА (М) отново ще си има японец

Нападателят на японския Вегалта Сендай Такума Нишимура ще продължи кариера си в ЦСКА (Москва), съобщи Nikkansports.com. 21-годишният футболист скоро ще пътува за Русия. Очаква се в близките дни той да премине медицински прегледи и да подпише дългосрочен договор с ЦСКА.

Нишимура е юноша на Вегалта Сендай и дебютира за мъжкия отбор през 2015 година. През миналия сезон той вкара 11 гола в 24 мача. 

"Армейците" се надяват японецът да повтори успехите с червено-синия екип на своя сънародник Кейсуке Хонда, който беше една от звездите на руския гранд между 2010 и 2013 година, а после премина в Милан.

В ЦСКА чакат и полския халф Себастиан Шимански. Неговият агент призна, че футболистът има и други оферти, но вече е дал дума на московчани. Проблемът е, че ръководството на Легия (Варшава) и това на ЦСКА не могат да се договорят за трансферната сума. Според медиите в Русия, "армейците" са предложили 7 млн. евро за талантливия полузащитник.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти