Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

На “Армията” чакат двама нови

На “Армията” чакат двама нови

Двама нови футболисти може да дойдат в ЦСКА-София до затварянето на трансферния прозорец на 6 септември. Става дума за плеймейкър, който може да играе и като вътрешен халф, както и ляв защитник. В момента спортно-техническото ръководство на “червените” преговаря с няколко набелязани имена и тепърва се чакат новини. Понастоящем Нестор Ел Маестро има само един плеймейкър в лицето на Тиаго Родригес. След неуспешните опити той да играе на крилото, португалецът ще бъде върнат на коренната си позиция, на която е и най-продуктивен.

Опцията с Георги Миланов все още съществува. Националът е в преговори с руския Криля Советов, които му дават заплата от 600 000 евро на година, каквато в България едва ли някой може да си позволи. Докато обаче той не подпише с клуба от Самара, опцията да се завърне у нас не е изключена.

Ляв бек пък се търси заради контузията на Жеферсон. Той я получи на последната тренировка преди домакинството на Копенхагент от Лига Европа. След направената операция се очаква бразилецът да се завърне на терена в началото на ноември. Така треньорът на “армейците” остава само с Ангел Лясков, който играе добре, но реално е без алтернатива.

Съществува и вариант да бъде взет чуждестранен ляв защитник под наем до края на годината. По подобен начин, само че за целия сеозн, от Сент Етиен дойде крилото Жоржиньо.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички