Акинфеев подписа нов договор с ЦСКА (М)

Акинфеев подписа нов договор с ЦСКА (М)

Вратарят на ЦСКА (Москва) Игор Акинфеев поднови договора си с клуба. Стражът, който има статут на легенда за “армейците”, преподписа до 2022 година. По това време той ще е на 36 години.

“Ако футболът не ми доставяше удоволствие, вече щях да съм се отказал. Надявам се колкото се може по-дълго да радвам феновете. Наслаждавам се на всеки миг с екипа на ЦСКА. За мен това не е рутина, а огромна радост”, сподели Акинфеев.

Още преди официалното обявяване на новината за новия договор на руския национал, от клуба пуснаха интересна публикация в Twitter. В края на краткото видео феновете на ЦСКА скандират името на Акинфеев, а текстът също е красноречив: “И ние имаме своя стена”.

Акинфеев е юноша на “армейците” и никога не е носил екипа на друг отбор. Той дебютира през 2003 година и оттогава има 6 титли на Русия, 6 купи и 7 суперкупи. Освен това, Акинфеев спечели с ЦСКА Купата на УЕФА през 2005 година. 32-годишният капитан на руския гранд има общо 571 мача за тима и цели 10 пъти е носител на наградата “Лев Яшин” за най-добър вратар в Русия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти