Пламен Константинов и Volkswagen - през погледа на един голям спортист

Пламен Константинов и Volkswagen - през погледа на един голям спортист

Споделено на волана на новия Touareg

Имахме страхотна идея, която разказахме на Българската федерация по Волейбол и Volkswagen. Беше ни наистина любопитно да надзърнем в кухнята на националния отбор, който се подготвяше в Белмекен. Искаше ни се да подкрепим момчетата и да им пожелаем успехи, а за целта срещнахме необходимото съдействие от Volkswagen. Качихме се в новия Touareg и отпрашихме към върховете на Рила, където ни очакваха волейболистите.

След прекрасното пътуване се озовахме във високопланинската спортна база и се срещнахме с Пламен Константинов - човекът зад волана на националния отбор. Там, на малко повече от 2000 метра надморска височина, той води подготовката на волейболистите ни за важните мачове от започващото съвсем скоро Световно първенство, на което България е домакн.

И така - с Пламен стоим в новата машина на Volkswagen и обсъждаме различни теми, започвайки от волейбол, преминавайки през спокойствието и чистия въздух в планината и стигайки до отборния дух. 

Седим с Пламен в автомобила и си говорим за волейбол, за спокойствието на планината, чистият въздух и отборния дух. Да погледнеш през призмата на един от най-успелите български състезатели, но вече от другата страна на крайната линия, вече в ролята на треньор и да разбереш как се изгражда и сплотява колектив, дух и как успява да усъвършенства и нагоди качествата на играчите в името на отбора - насладате се на един спорт, един отбор и един истински голям треньор, с който успяхме да заснемем това интервю в две части.

Новият Volkswagen Touareg е третото поколение на модела. Оборудван e с най-модерни възможности за свързаност, както и с изключително многообразие от авангардни технологии в областта на асистиращите системи, комфорта, светлините и инфотейнмънта, Новите системи на окачването като технологията за компенсиране на колебанията на каросерията с електромеханични регулируеми напречни стабилизатори, както и активното управление на всички колела, поставят по-високо летвата в сегмента. Тоuareg е един от най-прогресивните както в технологично, така и в стилистично отношение SUV-модели на своето време.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти