Боатенг: Върнах се в Италия заради семейството и пастата

Боатенг: Върнах се в Италия заради семейството и пастата

Новото попълнение на Сасуоло Кевин-Принс Боатенг сподели, че вече се чувства по-зрял и обясни причината за избора си да се завърне в Италия. Страна, която преди години Боатенг напусна заради расистки скандал. Ганаецът имаше основен принос за спечелването на Купата на Германия от Айнтрахт (Франкфурт). През лятото обаче Боатенг реши да приеме офертата на Сасуоло, за да бъде близо до семейството си, което живее в Милано. Близостта до семейството е била основната причина Кевин-Принс Боатенг да се върне в Италия, но веднага след нея идва и… пастата.

“За разлика от Франкфурт, тук има магистрала и мога да отида до Милано. Тук има и паста. Много, много вкусна паста. Често ходих в един ресторант и беше толкова вкусна, че влязох в кухнята, за да прегърна готвача. Не е нормално да има толкова вкусна храна. Трябва да бъдете внимателни, за да не надебелеете”, започна коментара си Боатенг.

“Трябва да отбележа, че през последните 3-4 сезона започнах да поемам по-голяма отговорност. Преди не бях толкова дисциплиниран. Трябва да бъдеш професионалист и извън терена. Оценявам кариерата си със седем. Понякога се доближавам до 8, но често падам и до 5”, завърши ганаецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички