Поляците забравиха треньора си във Варна! Хейнен ходил 15 км пеша до хотела на световните шампиони

Поляците забравиха треньора си във Варна! Хейнен ходил 15 км пеша до хотела на световните шампиони

Много интересна и любопитна случка се е разиграла вчера след официалната пресконференция на треньорите на отборите в Група D на Световното първенство във Варна.

След официалната част на пресконференцията белгийският треньор на световния шампион Полша Витал Хейнен остава на разположение за индивидуални интервюта с журналисти, въпреки че, ако е знаеше какво ще се случи с него след последното му интервю, вероятно той щеше да тръгне към хотела веднага след пресконфедеренция.

Когато Хейнен излиза от зала "Конгресна" на ДКС, вижда че никой не го чака. Минути преди това автобусът, който кара играчите на "Дружина полска", е тръгнал към хотела, но без треньора им. И какво да прави белгийският специалист освен да... ходи 15 километра пеша до хотела, където са настанени поляците.

За случката призна самият Витал Хейнен с пост в профила си в социалната мрежа Туитър.

"Това ли е грешката ми? След пресконференцията в залата останах последен да давам интервюта. Когато излязох отвън, видях че автобусът е тръгнал. Нямам идея как да се върна в хотела и... ще вървя 15 км. Видео разбора е след половин час. Може ли някой да каже на играчите ми, че може би ще закъснея?", бе шеговито Хейнен.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти