Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Диего Симеоне: Таванът на заплатите? Ще видим в края на сезона

Диего Симеоне: Таванът на заплатите? Ще видим в края на сезона
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне коментира разликата в тавана на заплатите на различните клубове. Вчера в испанските медии се появи списък с разрешените от Ла Лига най-високи суми за различните клубове. “Дюшекчиите” могат да си позволят плащания до 293 милиона евро, докато Барселона може да извади повече от два пъти повече - 632 млн., а Реал Мадрид - 566 милиона.
“Тези цифри донякъде потвърждават това, което коментираме. Опитваме се да се подобряваме, да вървим нагоре. Така например Бетис и Виляреал се развиват, за да се доближат до нас. През 2014 година спечелихме титлата и не зная каква беше разликата в бюджетите. Ще видим в края на сезона”, заяви аржентинецът на пресконференция преди утрешната среща с Ейбар.
“Критиките се появяват заради резултатите. Дано бъркам по-малко, но грешки се допускат. Винаги търсим решения, опитваме се да сме по-добри. Понякога се получава, друг път е по-трудно”, каза още Ел Чоло. Атлетико приема Ейбар утре от 14,00 часа.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти