От сервитьор до тренировка с поличка, ето как наказват футболистите в РБ (Лайпциг)

От сервитьор до тренировка с поличка, ето как наказват футболистите в РБ (Лайпциг)

Отборът на РБ (Лайпциг) измисли нов интересен начин да наказва своите футболисти, в случай че някой от играчите на тима се провини. Клубното ръководство е отменило всякакъв вид парични глоби на своите футболисти, като е създало “Колелото на малшанса”.

“Понякога глобите не довеждат до нищо. Футболистите се чувстват по-ощетени, когато им отнемеш част от свободното време”, коментира наставникът на Лайпциг Ралф Рангник.

Преди време в отбора на Волфсбург въведоха наказанието футболистите да мият чинии, а тимът на Шалке 04 от доста време изпраща наказаните играчи в домове за болни деца. Сега от РБ (Лайпциг) измислиха нов интересен начин да повишат дисциплината в отбора. Ако някой закъснее за тренировка, то този футболист трябва да завърти “Колелото на малшанса”. Най-плашещ за всички футболисти на немския клуб е изборът да тренират с червена поличка.

- Работа в клубния магазин

- Сервитьор в кафенето на отбора

- Разходка с феновете на стадиона

- Косене на тревата на тренировъчните игрища

- Купуване на подаръци за треньорския щаб

- Тренировка с поличка

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти