Анчелоти защити футболистите на Наполи

Анчелоти защити футболистите на Наполи

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти защити отбранителната линия на отбора, която допусна 6 гола в 3 срещи от началото на Серия “А”. Същата отбрана инкасира 8 попадения в двете предсезонни срещи на "адзурите" с Ливърпул и Волфсбург. Въпреки това Анчелоти не е притеснен от състоянието на отбора си в дефанзивен план и очаква реакция от футболистите си в предстоящия двубой с Фиорентина.

“Не можем да кажем, че Наполи изглежда слаб заради головете, които допуска. В трите срещи от началото на сезона отборът игра добре. Не съм направил избор дали да започна с Мертенс в атака, или да пусна Милик. Искам да видя днешната тренировка, за да преценя. Уважаваме отбора на Фиорентина, но трябва да покажем израстването си”, започна Анчелоти.

“Моята философия не се осланя на една идентичност, защото обичам играта с къси подавания, но също така обичам да играем с дълги топки. Обичам атаката и защитата. Моят футбол няма дефиниция. Имаме лоши резултати, но това не е краят на света. Още сме в самото начало на сезона. Сега трябва да гледаме напред”, каза още опитният наставник.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички