Божинов след гола: Класата е вечна

Нападателят на Ботев (Враца) - Валери Божинов, който вкара попадението за своя тим при равенството 1:1 с Витоша Бистрица, демонстрира самочувствие след двубоя. Божинов заяви, че класата е вечна и, че има всичко необходимо, което се иска за един футболист.

“Победихме с положителен резултат. Беше важно да тръгна добре. Не само за мен, но и за отбора. Резултатът е закономерен. Имаше много борба. Вече мислим за мача с ЦСКА, който е много важен. Моята работа е да вкарвем голове и да правя асистенции. Повече от 11 месеца не съм играл в официален мач. Тези в Риека за по 20 минути не ги броя. Искам да помогна на Ботев (Враца) с моя опит. До зимата да спечелим доста точки, за да може да бъдем спокойни. Лично за себе си искам да вдигна нивото и да вкарвам голове. Класата е вечна, аз имам всичко, което един футболист трябва да има. Не си правя комплименти”, заяви Божинов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти