В Левски работят по задържането на трима

В Левски работят по задържането на трима

На “Герена” ще приключат до края на септември един от най-важните въпроси - този за бъдещето на Габриел Обертан, Давид Яблонски и Милош Цветкович. Договорите и на тримата изтичат след края на първенството, а за Обертан вече точат лиги от Касъмпаша и други турски клубове.

Французинът в момента се намира в отлична форма и това не е останало незабелязано. Той и останалите трима вече са били подпитани дали се чувстват добре на “Герена” и за колко време са склонни да останат там. На този етап обаче конкретни предложения не са им отправени, твърдят познати.

Ръководството на тима обаче е останало доволно от сигналите, които са отправили към футболистите и след дербито с ЦСКА-София преговорите с тях ще бъдат форсирани. При успех срещу “червените”, “сините” ще си осигурят много по-голямо спокойствие и време, за да разговарят с футболистите, без това да се отрази на представянето им. На “Герена” вече са приготвили и офертите, които ще им отправят. Условията и на тримата ще бъдат подобрени.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички