Полачек влиза в Топ 3 на чуждестранните вратари, играли за Левски

Полачек влиза в Топ 3 на чуждестранните вратари, играли за Левски

Срещу Локомотив (Пловдив) Мартин Полачек ще се изкачи до номер 3 сред чуждестранните вратари, заставали под рамката за Левски. Словашкият гигант ще изиграе осмия си шампионатен мач за “сините” Така той ще изпревари украинеца Олег Моргун, който в периода 1993-1995г. седем пъти бе страж на столичани за първенството.

Пред Полачек е хърватинът Горан Блажевич - Шильо, който има 21 срещи за Левски в елита и сърбинът Боян Йоргачевич, който е с общо 71 двубоя за “сините”, 61 от които за първенството. Статистиката показва, че до момента Полачек се справя по-добре от Йоргачевич в първите си 7 двубоя за първенството. Словакът все още не познава вкуса на загубата (6 победи и 1 равенство), като има и 4 сухи мрежи. За същия период през пролетта на 2015-а Боян имаше 4 успеха, 2 поражения (и двете от Славия) и 1 равенство, като в три от срещите не бе допуснал попадение.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти