Уейд реши: Оставам за един последен танц!

Уейд реши: Оставам за един последен танц!

Трикратният шампион на НБА Дуейн Уейд оповести новината, която всички фенове на Маями искаха да чуят. Легендата на Хийт ще остане на терена още един сезон, след което ще прекрати впечатляващата си кариера точно там, където тя започна - в Южна Флорида. 36-годишният баскетболист игра за “горещите” от 2003 до 2016 година, след това премина за кратко през Чикаго и Кливланд и през 2018 година отново се завърна в редиците на любимия отбор.

“Смятам, че е правилно да ви поканя да се включите към мен за един последен танц. За един последен сезон. Това е. Дадох на тази игра всичко, което имам и съм щастлив. И ще дам всичко, което ми е останало за един последен сезон”, каза Уейд във видеоклип, в който добавя, че играта ще му липсва, но това няма да намали любовта му към нея.

“Когато си тръгна, все още ще обичам играта. Все още ще искам да играя. Все още ще ми липсват плейофните моменти. Моля ви да се насладим. Да бъдем радостни. Да избутаме този млад отбор над препятствието. И да напишем собствената си история, с която да сложим край на тази кариера. Заедно”, добавя №3.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти