Треньорът на Канада с грозна постъпка

Треньорът на Канада с грозна постъпка

Изключително грозна постъпка от страна на треньора на Канада хвърли в смут останалите селекционери на отборите в нашата група в София. Стефан Антига, който изведе Полша до световната титла преди 4 години, не се появи на традиционната пресконференция вчера. Специалистът бе чакан половин час, но в крайна сметка така и не дойде.

Първоначално 42-годишният Антига отказал медийна изява, тъй като тя не била официално събитие, но по-късно с половин уста склонил. В крайна сметка обаче французинът върза тенекия на организаторите. „Ако се появи после, може да го снимате сам, да го изрежете на фотошоп и да го до сложите на снимката с нас тримата”, коментира иронично Пламен Константинов.

11 Официална пресконференция на треньорите от група G на СП по волейбол

 

За сметка на това треньорът на САЩ Джон Спероу и този на Иран Игор Колакович изразиха много добри впечатления от първата фаза. Американците влизат като фаворит в „Арена Армеец”, след като записаха 5 победи, докато персите имат 4 успеха. „Ще бъде много трудно. Отборите са равностойни и всеки може да победи другия. Очакват ни три много вълнуващи дни, в които всеки ще се стреми да се класира за третата фаза”, казаха двамата.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти