Йозил дължи извинение на Льов, твърдят от ГФС

Йозил дължи извинение на Льов, твърдят от ГФС

Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел не е доволен от поведението на Месут Йозил, който се разсърди и напусна Бундестима. След това халфът на Арсенал всячески отбягва срещи с представители на федерация и със селекционера Йоахим Льов.

"Не мисля, че е правилно да не се даде светлина на нови отношения с Месут Йозил. Разбира се, че му дължим признание и за помощта за спечелването на Световното първенство, но той също дължи уважение на Йоги Льов”, коментира Гриндел.

Германският полузащитник не се яви на срещата със селекционера и мениджъра Оливер Бирхоф, която те бяха инициирали. Льов пътува до базата на Арсенал, но Месут успя да се скрие от него и там.

"Месут не беше там. Ние приехме, че той не иска да говори с нас в момента. Не знам и причините", каза селекционерът.

"Разбира се, бих искал един играч, с когото съм работил заедно толкова дълго време, да ми се обади дори и за минута. Аз очаквам Месут да го направи, защото бяхме толкова дълго време заедно", допълни Йоги.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти