България остана без селекционер

България остана без селекционер

Пламен Константинов вече не е селекционер на мъжкия ни национален отбор по волейбол. Това стана ясно от официално съобщение на сайта на родната федерация, оглавявана от инж. Данчо Лазаров.

 

Раздялата с Пламен Константинов идва след 9-ото място на България в крайното класиране на световното първенство, на което страната ни беше домакин съвместно с Италия.

 

Ето и официалното съобщение на БФ Волейбол:
След завършване на световното първенство по волейбол президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров се срещна с треньора на националния отбор Пламен Константинов. Двете страни обсъдиха представянето на националния отбор и за да бъдат свободни в своята преценка за евентуална бъдеща съвместна работа решиха да финализират договорните си взаимоотношения към този момент. 
 
Окончателните изводи и оценки ще бъдат направени на по-късен етап, когато Управителния съвет на БФВ ще разгледа отчетите на Пламен Константинов и неговия щаб, и на треньора на женския национален отбор Иван Петков, след приключването на световното първенство по волейбол за жени в Япония.  
 
Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела успех на Пламен Константинов в работата му в Русия.
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти