Меси превъртя Twitter с лекцията си на "Уембли"

Меси превъртя Twitter с лекцията си на "Уембли"

Блестящата продукция на Лионел Меси при гостуването на Барселона на Тотнъм (4:2) се превърна в истинска сензация в социалните мрежи. Лекцията на аржентинската десетка на каталунците на “Уембли” буквално превъртя Twitter, където фенове и специалисти се надпреварваха да заливат със суперлативи фантастичното представяне на “Ла Пулга”.

Най-активен в хвалебствията несъмнено бе Гари Линекер. Бившият английски национал има 137 мача и 52 гола за Барселона в периода от 1986 до 1989 година и никога не е крил възхищението си спрямо Лео, като снимка с Меси дори краси профила му в Twitter.

“Наистина ли някой смята, че някога е имало по-добър футболист от Лионел Меси? Имам предвид, сериозно?”, написа Линекер, добавяйки, че е било истинска привилегия да наблюдава снощното представяне на Меси срещу Спърс.

Магията на Лео в Лондон бе толкова завладяваща, че дори феновете на Тотнъм го аплодираха, макар да вкара два гола във вратата на техните любимци. Друга английска футболна икона в лицето на Алън Шиърър, също отдаде дължимото на легендата от Росарио.

“Меси е най-добрият в историята. Голове. Умения. Работоспособност. Поведение. Истински артист”, написа Шиърър.

“Меси не е просто най-добрият играч в света. Той е на 3 нива над останалите. Нещо такова: Меси, голяма празнина и после останалите хора”, пише фен в Twitter.

“Меси е най-добрият за всички времена. Имам предвид - НАЙ-ДОБРИЯТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА”, написа Йон Арне Рийзе, който спечели Шампионската лига с екипа на Ливърпул през 2005 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички