Готвят чистка на чужденци в Дунав

Сериозни кадрови промени може да настъпят в Дунав до края на годината. Русенци обмислят раздяла с няколко от чужденците в състава, пише "Тема Спорт". Става дума за бранителя Дуда, халфовете Менса и Бен Еша и нападателя Глаусио. Прави впечатление, че и четиримата останаха извън групата за мача с Ботев (Пловдив).

От щаба на "драконите" обявиха преди срещата, че нямат кадрови проблеми, което говори, че решението да останат извън състава не се дължи на контузии. Окончателната дума за тях ще има новият старши треньор Людмил Киров. Още със завръщането си младият специалист показа, че по-скоро няма да разчита на тях.

При загубата с 1:4 от Ботев в Пловдив Киров се довери на единайсеторка, съставена изцяло от българи. Единственият чужденец в групата бе Мухамаду Ндиайе, който се представя и адаптира най-добре от иностранците.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти