Гледай на живо

100 години Етър: „Звездите на „Етър” (ветерани) - Национален отбор „Звездите на България” (ветерани) 0:0

Аз ще съм Алегри на бъдещето, зарече се Бонучи

Аз ще съм Алегри на бъдещето, зарече се Бонучи

Получилият нов шанс в Ювентус Леонардо Бонучи си прави дългосрочни планове за своето място в клуба. След един сезон в Милан 31-годишният защитник е убеден, че бъдещето му е в Торино. “Един ден ще съм треньор на Юве. Мечтата ми е да бъда Алегри на бъдещето”, заяви италианският национал пред Corriere dello Sport.

“Направих грешка, когато напуснах клуба - продължи Бонучи. - Но се завърнах, защото това е моят дом и мога да дам всичко най-добро от себе си. Ювентус не е просто отбор, а семейство, което ме прие обратно все едно никога не бях напускал. Всички в клуба - от президента до продавача в магазина - те карат да чувстваш това място като дом. А аз се нуждаех най-много от това.”

Защитникът сподели и впечатленията си от Кристиано Роналдо. “Като човек той е много добър и отворен към всички, което е стимул за нас. Когато видиш по какъв начин тренира 33-годишен играч с пет “Златни топки”, можеш само да му се възхищаваш и да се опитваш да правиш същото. Кристиано помага много на Юве”, добави Бонучи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти