Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

От ЦСКА 1948: Продължаваме да съществуваме, ние сме истинските

От ЦСКА 1948: Продължаваме да съществуваме, ние сме истинските

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че клубът ще продължи да съществува, въпреки че вече реално не може да претендира за наследник на автентичния "червен" клуб. Вчера "Ред Енимълс" купи армейската емблема срещу близо 8 милиона лева.

"Плащането на емблемата от ЦСКА-София не променя нищо за нас. ЦСКА 1948 продължава да съществува, имаме контрола с Ботев (Враца). Всъщност е добре, че емблемата е платена, но това в никакъв случай не променя ситуацията около ЦСКА-София, който реално си е Литекс. Цялата история с преименуване, сливане, влизане по странен начин в елита на България не може да се промени с купуването на една емблема. В моите очи ние сме истинският наследник на ЦСКА, защото тръгнахме от най-ниското ниво, както се прави. Разбира се, всеки фен е свободен да взима решения сам за себе си", заяви Гьонов пред "Меридиан Мач".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти