Роналдо: Юнайтед не направи нищо, за да спечели мача

Роналдо: Юнайтед не направи нищо, за да спечели мача

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо бе доста ядосан след поражението с 1:2 от бившия му клуб Манчестър Юнайтед в Шампионската лига. Португалецът отбеляза страхотен гол, с който откри резултата, но “Червените дяволи” направиха обрат в края. Той смята, че англичаните не са направили нищо, с което да заслужат този успех.

“Шампионсата лига е турнир, в който може да водиш, но не бива да се отпускаш в нито един момент, защото всичко може да се случи. Доминирахме през всичките 90 минути и имахме толкова много положения. Трябваше да вкараме поне три-четири гола, но накрая се отпуснахме и бяхме наказани. Манчестър Юнайтед не направи нищо, за да заслужи победата. Не можем дори да говорим за късмет, защото един отбор трябва сам да търси късмета си, а в случая ние направо им го подарихме. Сега трябва да вдигнем глави, защото играхме много добре и оставаме начело в групата”, смята Роналдо.

Той коментира и гола, който отбеляза в срещата.

“Гледах повторение в съблекалнята. Първоначално не осъзнах, че е станало толкова красиво изпълнение. Аз се придвижих добре и изритах топката силно. Щастлив съм от този гол, но съм разочарован, защото трябваше да победим с три-четири гола. Юнайтед не направи нищо. Те вкараха от две статични положения. Знам, че английските отбори обичат статичните положения. Ще си вземем поука от грешките ни. Оставаме начело в групата, така че всичко е наред”, допълни португалецът.

Накрая той говори за шансовете на Ювентус за успех в Шампионската лига през този сезон.

“Твърде рано е да се каже. Ще вървим стъпка по стъпка. В момента сме първи в групата и имаме добър отбор, но пътят до финала е дълъг. Тези хора, този клуб мечтаят за триумф в Шампионската лига, но трябва да правим малки крачки. Имаме добър отбор, добър треньор и страхотни фенове - стъпка по стъпка!”, завърши нападателят.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти