Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Страхотен гол на Георги Миланов предостави отличен шанс на МОЛ Види (видео)

Страхотен гол на Георги Миланов предостави отличен шанс на МОЛ Види (видео)
С много красив гол на Георги Миланов МОЛ Види записа ценен домакински успех с 1:0 над ПАОК в среща от четвъртия кръг в Група “L” на Лига Европа. Българският футболист беше точен с глава в 50-ата минута, а това попадение остана единствено.
С тази победа унгарският отбор събра 6 точки и излезе на втора позиция. В другия мач Челси надви БАТЕ (Борисов) с 1:0 и е сигурен продължаващ, тъй като вече има 12 точки. В оставащите два кръга МОЛ ще се бори с гърците и беларусите за втората позиция.

Миланов стартира като титуляр, като действаше зад централния нападател. Битка се водеше по целия терен, като гостите бяха амбицирани да си върнат за поражението от същия съперник преди две седмици в Солун.

Шансът обаче беше на страната на домакините. В 50-ата минута Винисиус намери Миланов на първата греда и нашенецът атрактивно реализира за 1:0.

Това е втори гол за бившия футболист на ЦСКА (Москва) за новия му клуб след трансфера през лятото.

След две седмици МОЛ Види ще гостува в Борисов, а в последния кръг го очаква тежко домакинство на Челси. ПАОК ще търси чудото на “Стамфорд Бридж” на 29 ноември, а след това приема БАТЕ.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти