Дакар 2019: Първите машини вече заминаха за Перу

Дакар 2019: Първите машини вече заминаха за Перу

Миналата седмица от пристанището на Льо Хавър в Северна Франция заминаха превозните средства на отбора на Monster Energy Honda, които ще участват в предстоящото рали Дакар 2019. Превозните средства преминаха процедурата за качване и заминаха за Южна Америка.

Деветте превозни средства се състоят от един камион, четири вана и четири моторхоума (каравани), от които два са Laika. След преминаване на различни административни проверки, превозните средства бяха натоварени на кораба, който ще ги откара до столицата на Перу – Лима.



Към деветте превозни средства на Monster Energy Honda се присъединиха и от Monster Truck – автомобилите 4×4, оцветени с цветовете на енергийната напитка, които ще бъдат използвани за медиите към отбора и комуникационните активности.

Рали Дакар 2019 започва на 6 януари в Лима с церемониален старт. Преди това отборите ще преминат през преглед и шейкдаун в перуанската столица. Състезанието ще включва общо десет етапа с почивен ден в Арекипа, в южната част на страната. Състезанието ще финишира на 17 януари в Лима.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти