Дейна Уайт няма да спира Хабиб и Конър да се обиждат на реванша

Дейна Уайт няма да спира Хабиб и Конър да се обиждат на реванша

Събитието UFC 229 остава едно от най-скандалните в историята на бойните спортове. Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър се изправиха един срещу друг и си изсипаха големи обиди един на друг. По време на пресконференциите Макгрегър беше по-активен в обидите и дори си позволи да предложи алкохол на Хабиб, който никога не е пил през живота си.

В клетката обаче Хабиб го смаза и го накара да се предаде, а след края на битката излетя от клетката и започна масов бой с отбора на Макгрегър. Битката между двамата счупи рекордите на UFC и сегa Макгрегър настоява за незабавен реванш. Презиндетът на UFC Дейна Уайт даде интервю и сподели, че не знае още дали ще има незабавен реванш, но ако такъв има, то ограничения в обидите няма да се правят, защото все пак това не било красив бизнес:

"Доста неща се изговориха преди битката между Хабиб и Конър. Моята философия за това е, че в края на краищата, това е битка. Още от зората на човечеството бойците се обиждат и си говорят тежки думи преди битките им. Мохамед Али нарече Джо Фрейзър, чичо Том, и то във време, в което това беше едно от най-лошите неща, които може да кажеш за някого.

Али също така го нарече и горила и още всякакви неща. Фрейзър цял живот мразеше Али, защото му каза всичките тези неща, но трябва да разберем, че това са бойните спортове. Това не е красив бизнес, това е бойния бизнес. Това не беше първия път в който двама бойци се обиждат и няма да е последния.

mma.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти