Вила и Форест си вкараха 10 гола

Вила и Форест си вкараха 10 гола

Астън Вила и Нотингам Форест изиграха спиращ дъха трилър в двубой от 19-ия кръг на Чемпиъншип. Въпреки отбелязаните 10 гола, победител не беше излъчен и в крайна сметка двубоят на "Вила Парк" завърши 5:5. Гостите могат да съжаляваг за пропуснатата победа, тъй като поведоха с 2:0, а след това и 3:2, но позволиха на Вила да се върне в мача. В герой за домакините се превърна Тами Ейбръхам, който отбеляза четири попадения (11, 14, 36, 71). В противниковия лагер се отличи Люис Грабън (3,82), който вкара първото и последното попадение за тима си, което донесе равенството 5:5.
Астън Вила показва впечатляваща огнева мощ, като отбеляза вече 12 гола в последните си три мача, но тимът има и доста пропусклива защита. В класирането Вила заема осмо място с 28 точки, докато съперникът им е 6-и с 31. Лидер е Норич с 37.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти