Гледай на живо

Ще излезе ли Левски от кризата срещу Берое - отговорът от Николай Костов

Гризман: Световна титла и Лига Европа - какво повече можех да направя?

Гризман: Световна титла и Лига Европа - какво повече можех да направя?

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман остана трети в класирането за "Златната топка", въпреки че постигна най-много успехи в сравнение с победителя Лука Модрич и неговия подгласник Кристиано Роналдо. По време на церемонията французинът се държа много джентълменски и поздрави Модрич. 

Не съм разчоарован. За мен е голяма чест да съм световен шампион и да съм в компанията на най-добрите. Надявам се следващия път някой от моите съотборници в Атлетико или националния отбор да са на мястото на Лука. През тази година спечелих световната титла и Лига Европа. Какво повече можех да направя? Не знам", сподели Гризман, който преди две години също беше трети в анкетата на "Франс Футбол".

"Не бихте искали да сте около мен в първите два дни, след като научих, че не печеля "Златната топка", добави с усмивка французинът.

Гризман вкара 4 гола и направи две асистенции по пътя на "петлите" към световната титла, като се разписа и във финала срещу Хърватия на Модрич. Преди това нападателят вкара два гола във финала на Лига Европа между Атлетико и Олимпик Марсилия (3:0), а след Мондиал 2018 вдигна и Суперкупата на Европа след успех с дузпи срещу Реал Мадрид.  

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти