Кристиано и Меси ще гледат заедно Ривър - Бока

Кристиано и Меси ще гледат заедно Ривър - Бока

Доминацията на Кристиано Роналдо и Лионел Меси за “Златната топка” приключи, но Флорентино Перес има план, с който да покаже, че точно те двамата продължават да са най-добрите футболисти в света. Суперзвездите на Ювентус и Барселона ще изгледат заедно предстоящия втори финален мач за “Копа Либертадорес”, който противопостава Ривър Плейт и Бока Хуниорс и ще се проведе на “Сантиаго Бернабеу” в испанската столица заради наказание на “милионерите” от Буенос Айрес.

CR7 и Лео вече са се сдобили с поканите си за неделния сблъсък, съответно чрез Реал и испанската федерация. Идеята на Перес пък е двамата да седнат редом един до друг на трибуните на “Бернабеу” при първото завръщане на Роналдо в Мадрид след преминаването му в Юве през лятото.

Ювентус има мач за първенство в петък, докато Барселона играе в шампионата ден по-късно - в събота. На “бианконерите” им предстои дерби с Интер, докато “лос кулес” имат градски сблъсък с Еспаньол.

В испанската федерация са получили стотици молби за пропуски за мегасблъсъка, включително от играчи от Примера и Сегунда дивисион, както и от треньори не просто от Иберийския полуостров, а от цял свят.

Аржентинската битка за трофея е oт 21:30 часа в неделя. Първата среща приключи 2:2.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти