Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Кристиано отказа да седне до Меси на "Бернабеу", раните още не били зараснали

Кристиано отказа да седне до Меси на "Бернабеу", раните още не били зараснали
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е отхвърлил поканата от федерацията да изгледа на живо мача между Ривър Плейт и Бока Хуниорс, който ще се играе в неделя вечер на “Сантиаго Бернабеу”, пише AS. Близки до футболиста източници са потвърдили пред вестника, че португалецът е получил покана, но не смята да я уважи. “Още е рано за “Бернабеу”, казал CR7 в своето обкръжение, визирайки, че раните след напускането още не са зараснали.
Роналдо се почувства обиден от отношението на Флорентино Перес и си тръгна в посока Торино. “Крис с удоволствие би присъствал на двубоя и би го гледал редом с Меси, но, за нещастие, няма да е този път”, споделиха неназованите хора от близкия кръг на Роналдо.
За момента Лионел Меси смята да уважи поканата на федерацията и да седне във ВИП ложата на “Бернабеу” за втория финал от турнира Копа Либертадорес. Ден по-рано Ла Пулга и Барса имат тежък сблъсък - градско дерби с Еспаньол.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички