Отлагат изслушването на Конър Макгрегър

Отлагат изслушването на Конър Макгрегър

Съдбата на Конър Макгрегър няма да бъде решена следващата седмица, както беше планирано. Той трябваше да се яви на изслушване пред спортната комисия на щата Невада на 10 декември, за да получи наказание, но е поискал отсрочка и няма да се яви на изслушването.

Миналата седмица от комисията пуснаха формални жалби срещу Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов, които бяха в основата на мелето след битката им през октомври. Комисията обвинява Хабиб, че не е изпълнил заповед от човек на комисията и в това, че е ударил няколко човека от комисията, персонала на UFC, както и Дилън Данис.

Той също е виновен, защото е нарушил законите на Невада и в това, че показал неспортсменско поведение. Конър Макгрегър от своя страна също отказал да изпълни заповед от комисията, защото трябвало да стой в клетката, а той тръгна да я прескача. Той също така се сби с хора от щаба на Хабиб и наруши законите на Невада, както и показа неспортсменско поведение, според комисията. В резултат на всичко, което се случи, от спортната комисия може да им отнемат лиценза, както и да ги накажат за цял живот.

Глобите, които ще получат също, ще бъдат доста солени и вероятно от комисията ще ги използват за назидание и ще ги накажат сурово, за да не се повтарят такива неща. Наскоро Макгрегър има сериозни проблеми с властите и книжката му в Ирландия беше отнета, а в момента Майкъл Киеза води дело срещу него.

mma.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти