Ел Маестро заяви, че е доволен от съдията и изригна срещу Левски, Лудогорец и Славия

Наставникът на ЦСКА-София - Нестор Ел Маестро, се нахвърли срещу конкурентите си за титлата в Първа лига. Треньорът заяви след равенството - 1:1 с Лудогорец, че съдията се е справил с мача, но въпреки това е нямало да позволи на “червените” да си тръгнат с трите точки. Сърбинът каза още, че на Левски са отсъдили съмнителна дузпа срещу Септември и такива на ЦСКА-София трябва да свирят по пет на мач. Ел Маестро добави още, че днешният двубой не е бил от толкова важно значение, тъй като Лудогорец си е свършил работата със Славия.

“Малко съм разочарован. Моите футболисти и феновете заслужаваха победата. След изравнителния гол имаше само един отбор, които искаше победата. Съжалявам за постъпката си при даденото продължение, но много неправди се събраха срещу нас. Лудогорец е голям отбор и много трудно някой ще ги детронира. Нека обаче се даде равен шанс на всички. Мисля, че съдията днес се справи със задачата си. Но общо взето нямаше да остави ЦСКА да спечели. Вчера съдията даде съмнителна дузпа за Левски. Можеше да я даде, можеше и да не я даде. Ако това е дузпа, на нас трябваше да ни даде пет такива. Не искам повече да говоря по тази тема. Ще продължаваме да се борим да печелем мачовете. Не са ми поставяли ултиматум да спечелим този мач. Тази среща не беше толкова важна за класирането, защото Лудогорец си свърши работата със Славия”, заяви Ел Маестро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти