Бензема се заяде с L'Equipe заради 15-имата най-добри нападатели за 2018-а

Бензема се заяде с L'Equipe заради 15-имата най-добри нападатели за 2018-а
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема остана извън класацията на авторитетния френски вестник L’Equipe за 15-имата най-добри нападатели в света за изминалата 2018 година. Популярното издание даде възможност на читателите да изберат идеалния отбор за годината, като те можеха да заложат на един от 15-те централни нападатели.
Карим реши да се заяде с L’Equipe и пусна снимка на 15-имата избрани и попита: “Хей, Екип, приятели мои. Дали не може да съм 16-и?”. Много футболни фенове определиха отсъствието на Бензема като “лудост” и “несправедливост”. Номер 9 на Реал спечели Шампионската лига за трета поредна година, а от есента играе доста силно с бялата фланелка.

Ето и 15-имата, които изместиха Бензема:

Серхио Агуеро, Пиер-Емерик Обамеянг, Единсон Кавани, Един Джеко, Роберто Фирмино, Оливие Жиру, Антоан Гризман, Мауро Икарди, Лука Йович, Хари Кейн, Роберт Левандовски, Марио Манджукич, Кжистоф Пьонтек, Кристиано Роналдо, Луис Суарес

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти