Браим Диас на "Бернабеу": Нямаше как да ида в по-добър отбор

Браим Диас на "Бернабеу": Нямаше как да ида в по-добър отбор

Новият полузащитник на Реал Мадрид Браим Диас увери, че изобщо не е искал да ходи в друг клуб, след като е разбрал за интереса на испанския колос. Тийнейджърът идва от Манчестър Сити, след като отказа да подпише нов договор с английския клуб. При Джосеп Гуардиола той беше резерва, но е оптимист, че го очаква светло бъдеще на “Сантиаго Бернабеу”.

15 Реал Мадрид представи перлата на Ман Сити

"За мен това е специален ден - най-важният в живота ми - заяви испанският талант. - Идвам в клуба, за който съм си мечтал от дете. Това е най-хубавият ми коледен подарък. Когато реших да си тръгна от Сити, имах три варианта - Реал, Реал и пак Реал. Не исках никъде другаде, защото нямаше как да ида в по-добър отбор. Благодаря за доверието в мен и обещавам, че още от първия ден ще давам всичко от себе си”.

Диас е роден в Малага преди 19 години. Манчестър Сити го привлече през 2013-а година за 200 000 паунда. Сега Реал плаща за него 17 млн. евро, а други 7 млн. са залегнали като клаузи в договора. За “гражданите” той записа пет двубоя в Премиър лийг, като дебютът му беше през миналия януари.

Баба му по бащина линия е от Мароко. Диас има четири сестри, като всичките са по-млади от него.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички