Камен Георгиев говори за подготовката си за битката с Калоян Колев на SFC 7 Avatars

Камен Георгиев говори за подготовката си за битката с Калоян Колев на SFC 7 Avatars

Една от най-заредените с напрежение и очаквана с интерес битки на предстоящото ММА състезание SFC 7 Avatars несъмнено е срещата между Камен Георгиев и Калоян Колев. Двамата ще излязат в клетката на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада".

Камен е един от пионерите в родния ММА с титли в различни бойни дисциплини, а Калоян е млад и жаден за победи боец, който иска да се докаже с победа над оптиния Георгиев. Между тях им и напрежение от забележки, отправени от неговия мениджър към клуба на Камен, което още повече повишава заряда на срещата.

Георгиев е в разгара на подготовката си в своя клуб "Боен клуб България". Като един истински ММА състезател, Камен се готви за всичко, като този път е решил да заложи на своите умения и подготовка за всяка ситуация, вместо да изготвя стратегия за конкретния противник.
 

 

"Реших да не се съобразявам с неговите качества, а да наблегна на моите. Искам добрите ми страни да са в оптимална форма и аз да водя играта, а не да чакам неговите действия.

Противникът ми се отличава с доста добра и голяма физическа сила. На това разчита в мачовете си - не толкова на техника, колкото на сила."

SFC 7 ще се проведе на 9-ти февруари, а билетите са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София. Цената на билет е 42 лв.

mma.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти