Павел Колев все пак пристига на “Герена”?

Павел Колев все пак пристига на “Герена”?

Сагата около назначението на Павел Колев като изпълнителен директор на Левски изглежда все пак ще има положителен край. Според информация на “Котапспорт”, той вече помага за някои от делата на “Герена” и контактува с представители на някои от набелязаните от Славиша Стоянович нови футболисти. Това на практика означава, че в Левски трябва съвсем скоро да официализират назначението му, както и от БФС да обявят, че той освобождава поста заместник изпълнителен директор на футболната централа.

Отлагането на стъпването в длъжност на Павел Колев бе заради разногласия със собственика Спас Русев относно статута на някои от сегашните хора в клуба. Единият казус е Красимир Иванов, който трябва да бъде понижен във финансов директор, но има вероятност и той да напусне клуба. Другият е Кирил Вангелов, през когото минават последните селекции в Левски, в резултат на което “сините” непрекъснато имат голям списък с разочарования и скъпи нови попълнения.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти