Джарета проговори пред Sportal.bg за Левски (видео)

Бившият спортен директор на Удинезе Кристиано Джарета опроверга появилите се напоследък информации, че ще заеме ръководна длъжност в Левски. Италианецът бе силно промотиран като следващия силен човек на “Герена”. Джарета обаче бе категоричен, че никой от ръководството на 26-кратния шампион на България не е говорил с него до момента.

“Свързват ме не само с Левски, но и с други клубове. Гледал съм мачове тук, но не само на Левски, а и на други отбори. Нямам контакт с никого от “Герена” и отричам, че мога да заема такава роля в клуба”, заяви пред Sportal.bg Джарета.

18 Джарета проговори пред Sportal.bg за Левски

Признанието на италианския специалист, който бе в основата на трансфера на Антонио Вутов в Удинезе преди няколко години, идва часове след отказа на Павел Колев да поеме властта в Левски. Заместник-изпълнителният директор на БФС призна в студиото на Sportal TV, че на “Георги Аспарухов” нямат гаранции за дългосрочност на настоящия проект.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти