Надал се шегува със заспал репортер на пресконференция (видео)

Надал се шегува със заспал репортер на пресконференция (видео)

Забавен момент се случи на пресконференцията на Рафаел Надал след победата му над Джеймс Дъкуърт с 6:4, 6:3, 7:5 в първия кръг на Australian Open. Това бе първи успех в официален мач на Матадора от месец септември, но явно не всички присъстващи журналисти са били много заинтересувани от коментара му за представянето.

Един репортер заспа на пресконференцията, а това не остана незабелязано от Рафа, който се пошегува със ситуацията. “Не е интересно днес. Знам, че си затваряш очите, за да се концентрираш върху това, което казвам”, сподели Надал, като поздрави журналиста на италиански за “добро утро”.

В следващия кръг 17-кратният шампион от “Шлема” ще се изправи срещу Матю Ебдън, който елиминира в четири сета Ян-Ленард Щруф. Надал е водач на четвъртината на Григор Димитров, с когото може да се срещнат на четвъртфиналите в Мелбърн. Надал има да защитава 360 точки за световната ранглиста от достигнатия именно четвъртфинал миналата година, когато се отказа в началото на петия сет срещу Марин Чилич поради контузия.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти