Ди Мария: В Манчестър Юнайтед не ми позволиха да заблестя

Ди Мария: В Манчестър Юнайтед не ми позволиха да заблестя
Полузащитникът на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария заяви, че престоят му в Манчестър Юнайтед не е бил успешен, защото не му е било позволено да заблести. Аржентинецът прекара само един сезон на "Олд Трафорд", като записа едва 27 мача във Висшата лига, макар "червените дяволи" да бяха платили над 60 милиона паунда за правата му на Реал Мадрид. Според самия футболист вината за това е изцяло на тогавашния мениджър на клуба Луис ван Гаал.
"Сегашният Манчестър Юнайтед е много различен от онзи, от който аз бях част. Аз бях в отбора само една година и тя не бе от най-добрите в кариерата ми, защото не ми бе позволено да заблестя. Тогава имах проблеми с треньора, но за щастие бързо напуснах и получих възможността да покажа отново на какво съм способен в Пари Сен Жермен", каза Ди Мария.

Ди Мария ще има възможност да се завърне в Манчестър за пръв път след сезон 2014/15, когато Пари Сен Жермен срещне Юнайтед в осминафиналите на Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички