Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Томас Хеслер привлече футболиста с най-силен шут в Бундеслигата в Берлин Юнайтед

Томас Хеслер привлече футболиста с най-силен шут в Бундеслигата в Берлин Юнайтед

Световният шампион с Германия от Мондил 1990 година Томас Хеслер направи сензационен трансфер във водения от него клуб Берлин Юнайтед.

Европейският шампион от Евро 96, който води клуб от 7-а лига в Германия, успя да си осигури услугите на бразилеца Рони.

Преди години Рони нашумя в Бундеслигата като играч на Херта (Берлин), когато бе определен като футболиста с най-силен шут от 231 км/ч.

В Берлин Юнайтед се довериха на 32-годишният бразилец Рони, въпреки че той официално се отказа от футбола преди година като играч на бразилския Форталеза.

52-годишният наставник на Берлин Юнайтед Томас Хеслер, на който мениджъри са българинът Валентин Пенчев и грузинецът Гиорги Елизбарашвили, който по-рано бе неофициален помощник на Лотор Матеус, докато той водеше националния отбор на България, очаква с нетърпение включването на Рони в игра.

"Чудесно е да имаме Рони в нашите редици. Сега той трябва да покаже в тренировките и контролните мачове, че все още може да разчитаме на неговата мощ ”, заяви Хеслер пред

BILD

.

Очаква се, че ако Рони се представи добре за Берлин Юнайтед, да може скоро да се завърне и професионалното ниво на германския футбол.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти