Последният изненада Касъмпаша, Страхил Попов се размина с гол (видео)

Последният изненада Касъмпаша, Страхил Попов се размина с гол (видео)

Касъмпаша започна лошо новата година. Отборът на Страхил Попов допусна неочаквана загуба на собствен терен от най-слабия тим в турската Сюпер Лиг - Ризеспор. Българинът игра цял мач и дори беше близо до гола, но в крайна сметка Касъмпаша отстъпи с 0:1 и пропусна да се изравни по точки с втория Галатасарай.

Положението пред бившия футболист на Литекс беше в началото на двубоя. Тогава вратарят на гостите Гьокхан Аккан спаси удар на негов съотборник, топката попадна в Попов и той веднага шутира, но стражът на Ризеспор с котешки рефлекс изби.

В 23-ата минута Амину Юмар получи пас в наказателното поле и вкара единствения гол в мача. Той първоначално беше отмененен заради засада, но след реразглеждане на ситуацията реферът правилно посочи центъра.

В друга среща от 18-ия кръг Фенербахче стигна само до 1:1 като гост на Бурсаспор и заема срамното 15-о място с едва три победи. Роберто Солдадо вкара за "фенерите", но Айтак Кара в 89-ата минута донесе точката на Бурсаспор.

Лидер в турското първенство е Истанбул Башакшехир с 38 точки, пред Галатасарай и Малатияспор с по 32. касъмпаша е на четвъртата позиция с 29 точки, колкото имат още Трабзонспор и Бешикташ. Фенербахче пък е само на две точки пред последния Ризеспор.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ

ГОЛАМЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти