Рома е в напреднали преговори за привличането на Домагой Вида

Рома е в напреднали преговори за привличането на Домагой Вида

Рома е много близо до привличането на защитника на Бешикташ Домагой Вида. Двата клуба преговарят за този трансфер и според “Скай Италия” те вече са постигнали съгласие по основните въпроси около сделката, която трябва да бъде финализирана преди затварянето на пазара в четвъртък.

Очаква се Рома да плати 7,5 милиона евро за правата на 29-годишния хърватин. Има вариант и той първоначално да бъде взет под наем, а след това да бъде заложена клауза за откупуване през лятото за подобна сума.

Доскоро се смяташе, че интерес към Вида има и от страна на Интер. Той обаче бе спряган по-скоро за заместник на Жоао Миранда, ако бразилецът бъде продаден.

Защитникът премина в състава на Бешикташ през януари 2018 година със сводобен трансфер от Динамо (Киев). Той има 71 мача за националния отбор на Хърватия и 4 отбелязани гола.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички