Итерпро обявява Франко Барези за корпоративен посланик

Итерпро обявява Франко Барези за корпоративен посланик
Франко Барези, икона на световния футбол, ще бъде корпоративният посланик на Итерпро, компания, която предоставя услуги за бизнес развитие в професионален футбол за двугодишния период 2019-2020.
Iterpro възнамерява да придружи клубовете и федерациите във футбола на бъдещето, така както го направи Франко Барези, който покори света с Милан на Aриго Саки, най-иновативния отбор в историята на футбола.

"Гордеем се, че сме представени от легенда като Франко Барези и сме сигурни, че с него ще постигнем  важни етапи в нашето развитие”, каза Марко Савино, главен изпълнителен директор на Iterpro. "Франко е един от най-интелигентните играчи в историята, способен да революционизира начина, по който играе футбол  и той е перфектният характер, който представлява цифровата революция, която променя играта."
"Винаги съм обръщал голямо внимание на иновациите във футбола и затова ентусиазирано възприех визията на Итерпро", казва Франко Барези. "Анализът на информацията ,ефективно ни позволява да предвидим движенията на противника, дори като играч, това  го считах за съществено  за успеха на отбора."
Пионерска компания в света на футбола, Iterpro комбинира спортната наука и компютърното инженерство в революционна развиваща система, която интегрира данните от различните отдели на клуба и ги превръща в полезна информация за да могат да се вземат по бързи  и по-правилни  решения. Като се има предвид, че играчите са основен актив, Iterpro превръща техническите решения за тяхното управление в бизнес стратегии.

Итерпро е създадена в Италия през 2016 г. и припознава българския пазар като идеалното място за международното си развитие в Източна Европа.През следващият месец в София ще бъде представена стратегията и услугите които предлага IterPro на всички клубове ,школи и федерации. Сред основните клиенти на фирмата са AC Milan, FC Internazionale и FIGC.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти