Официална пресконференция преди SFC 7 Avatars (видео)

Официална пресконференция преди SFC 7 Avatars (видео)

Дългочакваната галавечер Spartacus Fight Championship - SFC 7 Avatars - “чука на вратата” и подготовката върви с пълна сила. Събитието ще се проведе на 9 февруари в софийската зала “Универсиада”. На официалната пресконференция в столичен клуб президентът на промоцията Георги Анадолов представи българските бойци, които ще вземат участие в поредното издание на веригата, обещаващо незабравимо шоу за всички зрители.

25 Официална пресконференция преди SFC 7 Avatars

Задължително трябва да се подчертае, че част от приходите за билети ще отидат за благотворителната кауза “Аз съм различен, аз съм БОЕЦ”, чиято цел е да излъчи специалисти, които да могат да се занимават с образованието на деца с аутизъм.

 

На пресконференцията присъстваха Александър Евстатиев, Вайс Саифи, Петър Владов, Камен Георгиев, Албена Ситнилска, Михаил Николов, Александър Цонев, Георги Георгиев и Калоян Колев. Всички бойци изразиха готовността да се изправят в клетката на 9 февруари, а Евстатиев дори заяви, че си е “скъсал г*за” от тренировки на тежкия лагер в Испания. Съперникът му Михаил Николов пък предупреди зрителите да не мигат, за да не изпуснат и миг от вълнуващата битка, която предстои. Вайс Саифи потвърди, че е готов за зрелищен нокаут, а Камен Георгиев и Калоян Колев увериха, че са се подготвяли по най-добрия начин и се надяват да направят най-вълнуващия двубой в галавечерта.

25 Официална пресконференция преди SFC 7 Avatars

Репортерът от “Господари на ефира” Владислав Василев пък също ще се включи в събитието, като съперникът му в клетката още не е ясен. Той откликна на поканата на организаторите, за да може да се включи активно в кампанията с цел адаптирана образователна програма насочена към деца с аутизъм.

25 Официална пресконференция преди SFC 7 Avatars

Официалният кантар е в петък от 19:30 часа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти