Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Концептуалният кабриолет на Lexus

Концептуалният кабриолет на Lexus

Дебютът на концептуалния модел Lexus LC Кабриолет по време на международното Северноамериканско автомобилно изложение NAIAS 2019 даде сигнал за най-новата еволюция на марката, откакто LC Купе шокира автомобилния свят в Детройт преди три години.

АРТИСТИЧНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ

Открит роудстър, който е артистичната интерпретация на LC Купе. Целта на дизайна на концептуалния кабриолет е изразяване на "абсолютната красота". От линията на предното стъкло, до плавните контури на задната част, в която се прибира покрива, всяка линия от концептуалния модел LC Кабриолет е създадена, така че да предизвиква емоционална реакция. С впечатляващ дизайн от всеки ъгъл, LC Кабриолет заема позицията на силно желан, иконичен модел в цялата гама на Lexus.

ИЗТЪНЧЕНА ЕЛЕГАНТНОСТ

В допълнение към визуалната съблазнителност на екстериора, концептуалният модел LC Кабриолет привлича водачи и пътници с чара в интериора си, който отговаря на всякакви нужди. От комфорта на специално разработените седалки, до усещането от докосването на всеки бутон, всичко в LC Кабриолет е проектирано така, че да превръща дори най-обикновеното пътуване в специален повод. Светлата бяла кожа изобилства, докато жълтият акцент в шевовете добавя щипка цвят без да отвлича вниманието от изтънчената елегантност, заложена в цялостния дизайн.

НАСЛЕДЕНА ДИНАМИКА

Смелите екстериорни линии на концептуалния модел LC Кабриолет подсилват динамичните му гени. Неговите къси надвеси, 22-инчовите колела и широка стойка напомнят за динамичния потенциал на автомобила.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти