SFC 7 Avatars застава зад кауза за деца с аутизъм, подкрепете я и вие!

SFC 7 Avatars застава зад кауза за деца с аутизъм, подкрепете я и вие!

Сдружение “Образователно равенство - аутизъм” стартира кампания за набиране на средства за Пилотен иновативен проект с цел имплантиране на адаптирана образователна програма в училище, насочена към деца с разстройства от аутистичния спектър.

Партньор на каузата е Комбат Промоушън, който безапелационно я подкрепя и организираната галавечер по ММА Spartacus Fight Championship - SFC 7 Avatars - е посветена именно на нея.

“Аз съм РАЗЛИЧЕН! Аз съм БОЕЦ!” е насловът на кампанията покрай бойното събитие, което ще се състои на 9 февруари в софийската зала “Универсиада”.

Организаторите и хората от сдружението канят всички желаещи да станат ВИП гост и същевременно спонсор на тази кауза. Парите от куверта, който е на стойност 500 лв., изцяло ще постъпят в кампанията.

Кувертът може да заплатите по следната банкова сметка:

“ОБРАЗОВАТЕЛНО РАВЕНСТВО - АУТИЗЪМ” СДРУЖЕНИЕ
Общинска банка, филиал Орлов мост
IBAN: BG23 SOMB 9130 1066 4775 01

На днешната пресконференция на SFC 7 Avatars бяха разкрити още подробности за дейността и целите на кампанията. В самата зала също ще има кутии, на които всеки зрители ще може (ако желае) да дари средства за подпомагане на каузата.

Шампионката по таекуондо и кикбокс и участничка в галавечерта Албена Ситнилска също засне специално видео по повод кампанията на сдружение "Образователно равенство - аутизъм".

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти