Електрическо MINI е автомобил на "Пловдив 2019"

Електрическо MINI е автомобил на "Пловдив 2019"

MINI България и Фондация "Пловдив 2019" обявяват партньорство в рамките на инициативата Пловдив - Културна столица на Европа 2019. В рамките на сътрудничеството британската премиум марка става автомобилен партньор на проекта, като осигурява шест автомобила MINI на организационния екип и официалните гости, организатори и участници в многобройните културни събития.

Сътрудничеството минава под мотото "Изкуство в движение". То е избрано да кореспондира с основното послание на инициативата "#Заедно", да го допълва и доразвива, както и да отразява основни елементи от цялостната философия на марката, които винаги са били свързани със съвременното изкуство, иновации и дизайн. Наред с това графичното оформление на автомобилите използва възможностите на движещия се автомобил, за превърне всяко MINI в арт произведение на колела, достойно за програмата на Пловдив 2019.

За своевременното и прецизно организиране на дейностите и за да могат артистите да се придвижват със стил, организаторите могат да разчитат на моделите MINI Clubman и MINI Countryman, които съчетават характерния иконичен дизайн на марката с многостранна функционалност.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти