Разкриха трансфер на Байерн, пазен в тайна от лятото насам

Разкриха трансфер на Байерн, пазен в тайна от лятото насам

Подмладяването на Байерн (Мюнхен) продължава с привличането на 19-годишния Ян-Фийте Арп от Хамбургер ШФ, разкрива Bild. Сделката за него е била финализирана още през лятото на 2018 г., но всичко е останало в тайна. Младежкият национал на Германия, който играе като централен нападател, ще струва на баварците 2,5 млн. евро. Заплатата му пък е впечатляваща за възрастта - 5 млн. евро.

След сключването на споразумението преди началото на настоящия сезон на Арп му е било предложено да изкара кампанията под наем в Хофенхайм, но той е пожелал да остане в Хамбургер и да помогне за връщането на отбора в елита. През идното лято баварците ще преценяват дали да го интегрират в тима, или пак да го преотстъпят някъде.

От началото на сезона Арп има 4 гола и 2 асистенции в 17 срещи.

Иначе Байерн вече договори трансфера на Бенжамен Павар от Щутгарт, а се очаква вземе и Люка Ернандес от Атлетико Мадрид.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички