Играчите виновни за смяната на Ел Маестро, имало скандали на лагера в Испания

Играчите виновни за смяната на Ел Маестро, имало скандали на лагера в Испания

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев прибягва до смяната на Нестор ел Маестро заради играчите на тима. Поне това са обявили представители на боса при преговорите с настоящия наставник на червените за прекратяване на контракта му. Ако двете страни постигнат договорка, което е почти сигурно, отборът ще бъде поет от Любослав Пенев.

Спуснатите от “Армията” до медиите информации са, че смяната на Ел Маестро е наложителна, тъй като той бил на нож с част от тарторите на отбора, които негодували срещу треньора. Това провокирало и скандали на лагера в Испания.

Дали е така, само Ел Маестро може да потвърди или отрече. Но е факт, че смяната на специалиста не се подготвя отсега, а от средата на декември. Треньорът често коментираше пред медиите, че не съдиите, а класата на Лудогорец е причина ЦСКА-София да не е на първо място, но гарантира, че отборът му ще завърши преди Левски в крайното класиране.

Това, както и липсата на победи срещу съставите на Лудогорец, Левски и Берое, явно не се е харесало на Гриша Ганчев, който е решил да го смени, а играчите били добър претекст за действията на боса.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти