Пламен Марков: Четири точки са много и са малка разлика (видео)

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков заяви, че разликата между "червените" и Лудогорец е много и малкo. Шефът на тима добави, че е направена тази промяна, защото всички в клуба вярват, че могат да се преборят за титлата.

11 Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА-София

“Четири точки са много и са малка разлика (разликата в точките между ЦСКА-София и Лудогорец е 6). Направена е тази промяна, защото ние вярваме, че можем да се преборим за тази титла”, започна Марков.

“Изключително трудно е за клуб с амбициите за ЦСКА да налага млади футболисти. Те трябва да заслужат. Ръководството на ЦСКА винаги се съобразява със спортното ръководство. Ние ще се съобразим с бъдещите изисквания на Любослав Пенев”, добави още той.

“Треньорската промяна е приоритет на собствениците. Защо сега? След подготовката имаше резултати, които не са удовлетворили ръководството", завърши шефът на "червените".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти