Любо Пенев: Върнах се у нас, всички трябва да се съобразяват с ЦСКА (видео)

Новият наставник на ЦСКА-София Любослав Пенев днес официално бе представен пред медиите. Пред тях той заяви, че всички трябва да знаят какъв клуб са червените и никой няма да стои насила на “Армията”. “Ако е имало конфликт между треньор и играчи, вече няма да има”, обяви Пенев.

11 Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА-София

“Решението го взех много бързо. Аз съм си у нас. Не идвам на гости. Аз съм си у нас.

Поемането на тима в този момент носи своите рискове, но обичам предизвикателствата. Това не ме притеснява много.

Тези точки преднина не са чак толкова трудни за елиминиране. Предстоят доста мачове на абсолютно всички отбори. Визирам предстоящите сблъсъци между отборите от върха. Ще работим за надграждане. Но едно нещо искам да кажа и да стане ясно на всички, които обичат и подкрепят ЦСКА, а и на тези, които ще играят на терена: трябва да знаят в какъв клуб се намират. Пред ЦСКА винаги стои една цел - да е на върха, на първо място, да бъде шампион. Да е силен отбор, с който всички останали да се съобразяват.

Работим по въпроса за привличането на футболисти на различни постове, но не мога да ви кажа нищо повече. Имаме време до края на февруари за привличане на играчи. Така конкуренцията ще е по-висока и никой няма да е спокоен за мястото си.

Най-важното в момента е ЦСКА и какво ще направим през пролетния дял”, каза Любо Пенев.

11 Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА-София

Дали е имало конфликт между треньор и играчи?

“Ако е имало, вече няма да има. Ред, дисциплина и организация. Това е базата, на която ще стъпим. Присъствието в клуба е по желание. Няма да караме никой насила да идва на тренировки и да играе за ЦСКА. Но ако стъпи вътре, трябва да дава всичко от себе си. На “Армията” фланелката тежи много, публиката е взискателна. Това трябва да се има предвид”, допълни Ел Голеадор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти